Wij zijn Sven en Ine en sinds 2008 de trotse uitbaters van kinderdagverblijf
Het Elfennestje. Tevens ook papa en mama van drie fantastische kinderen.

Ine is een voormalig kleuterjuf met een groot hart voor kinderen. Ze heeft een grote interesse in alles wat met het opvoeden van kinderen te maken heeft en volgt met groot enthousiame op regelmatige basis bijscholingen. Ze deelt deze knowhow met de rest van haar team en staat ouders met raad en daad bij. Daarnaast beschikt ze over een flinke dosis fijngevoeligheid & empathie, waardoor ze over een stevige basis beschikt om te werken met kleine kinderen en ouders met raad en daad bij kan staan. Ze is eveneens ervaren met hoogsensitieve kinderen en ook het begrip indigo- of nieuwetijdskinderen klinkt haar helemaal niet vreemd in de oren.

Sven is een voormalig logistiek ingenieur en een enorme kindervriend. Naast de dagdagelijkse taken van een kinderverzorger is hij de drijvende kracht van ons Elfennestje. Zijn organisatorisch talent en de daarbijhorende bijzonder effectieve manier van plannen maakt dat de werking van ons Elfennestje als een goed geolied machientje gebeurt. Hierdoor kunnen we het maximum van onze beschikbare tijd aan de kinderen spenderen. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor en weet zijn personeel op een aangename manier te motiveren; met hem erbij is elke dag een feest.

Het Elfennestje heeft daarnaast ook nog fantastische medewerkers in dienst. Ze zijn bij ons komen werken na een positieve stageperiode. Ze werden niet enkel op hun bekwaamheden en ervaring geselecteerd, maar zeker ook op hun persoonlijkheid.

Het is voor ons van groot belang om ons dagdagelijks ten volle te engageren en met veel enthousiasme, geduld en liefde te streven naar een warme en geborgen toekomst van uw kind.‚Äč